HTML

Holdújév fesztivál

Február 1-én a Millenárisra hozzuk a Távol-Keletet. Kulturális és sport programokkal, kalligráfiával, koncertekkel, kiállításokkal várunk!

Visszaszámlálás a Holdújévig

Wang mester holdújévi fogásai

2013.02.07. 12:06 perspektivak

Pácolt marhapacal, gőzölt sonka, töltött húsos táska, gyömbéres édes-savanyú sült hal. Holdújév ünnepén a kínaiak ilyen pazar fogásokkal köszöntik a következő esztendőt, a világ minden pontján. Magyarországon is több ezer kínai él, és idén, 2013-ban február 10-én kezdik el az új évet. Wang Qiang 22 éve van hazánkban és autentikus kínai éttermet vezet szecsuáni ízekkel. Ízelítő egy holdújévi menüből.

Szólj hozzá!

Címkék: kína kínai gasztronómia wang mester wang qiang

A bejegyzés trackback címe:

https://holdujev.blog.hu/api/trackback/id/tr405067323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása