Pácolt marhapacal, gőzölt sonka, töltött húsos táska, gyömbéres édes-savanyú sült hal. Holdújév ünnepén a kínaiak ilyen pazar fogásokkal köszöntik a következő esztendőt, a világ minden pontján. Magyarországon is több ezer kínai él, és idén, 2013-ban február 10-én kezdik el az új évet. Wang Qiang 22 éve van hazánkban és autentikus kínai éttermet vezet szecsuáni ízekkel. Ízelítő egy holdújévi menüből.
Wang mester holdújévi fogásai
2013.02.07. 12:06 perspektivak
Szólj hozzá!
Címkék: kína kínai gasztronómia wang mester wang qiang
A bejegyzés trackback címe:
https://holdujev.blog.hu/api/trackback/id/5067323
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
